Круасани в домашніх умовах

Круасани відносяться до французької кухні. Але ми, також полюбляємо цю ніжну й смачну випічку, особливо з чашечкою, щойно завареної кави.

Список ингредиентов

  • слойоне тісто300 г
  • повидло200 г
  • цукрова пудра1 ст. ложка
  • горіхи20 г

Способ приготовления

Беремо горіхи і подрібнюємо ножем.

Тісто розкачуємо в прямокутник й розрізаємо на трикутники.

З низу кожного трикутника викладаємо повидло та горіхи. Далі, закручуємо трикутник в круасан.

На деко для запікання, викладаємо пергаментний папір й перекладаємо круасани.

Ставимо деко в розігріту духовку на 15-20 хвилин при температурі 200 градусів.

Круасани в домашніх умовах готові. Перед подачею до столу, притрусіть цукровою пудрою. Смачного!