Шампіньйони в мультиварці
Шампіньйони в мультиварці — готуються дуже просто та легко. Ці гриби можна вважати дієтичним продуктом, тому цю страву можна їсти навіть на вечерю. До того ж, вона дуже смачна, соковита та запашна.
- Основной ингредиент: шампиньоны
- Обобщенное название: подлива
Список ингредиентов
- шампіньйони — 500 г
- цибуля — 40 г
- морква — 40 г
- соняшникова олія — 1 ст. ложка
- сіль — за смаком
- приправа до грибів — за маком
Способ приготовления
Шампіньйони миємо, чистимо від шкірки й нарізаємо на пластинки.
Цибулю чистимо й подрібнюємо ножем.
Моркву миємо, чистимо й натираємо на терці.
На дно мультиварки наливаємо олію. Далі, перекладаємо морку та цибулю, солимо, кладемо приви за смаком. Зверху кладемо гриби. Вмикаємо режим “Тушкування” на 30 хвилин.
Шампіньйони в мультиварці готові. Гриби виходять дуже смачними та соковитими. По бажанню можна додати сметани. Смачного!
- Дата публикации: 07.12.16 - 18:51
- Добавлен в кулинарную книгу: 1
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.