
Пляцок без крему
У Вас залишилися яблука, які вже прив'яли , неспішіть їх викидати. З таких яблук, можна приготувати чудово- ніжний десерт до чаю.
Список ингредиентов
- борошно пшеничне — 1 стакан
- курячі яйця — 2 шт
- цукор — 100 г
- сметана — 2 ст. ложки
- маргарин — 100 г
- цедра лимона — 20 г
- розпушувач — 1 чайна ложка
- кориця — 1 чайна ложка
- крохмаль — 1 ст. ложка
- яблука — 1 кг
Способ приготовления
Готуємо яблуневу начинку. Яблука миємо і нарізаємо пластинками. Кладемо в тарілку і добавляємо цедру лимона, корицю, цукор, крохмаль і перемішуємо.
В просіяне борошно добавляємо розпушувач, протертий маргарин, жовтки, цукор, сметану і замішуємо тісто.
Тісто розділяємо на дві частини. Одну частину розкатуємо і кладемо на деко для випікання роблячи бортики.
На тісто рівномірно викладаємо начинку з яблук. Розкатуємо другу частину тіста і накриваємо защіпуючи краї.
Пиріг змазуємо збитими білками і проколюємо виделкою. Ставимо випікатися в розігріту духовку на 40 хвилин при температурі 180 градусів до золотистого кольору.
Пляцок без крему готовий. Перед подачею, посипте цукровою пудрою і розріжте на кусочки. Смачного!
- Дата публикации: 07.12.16 - 18:33
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
- Нас вже 28330, приєднуйтесь!
- Рецептів на сайті 40826
- знаходити нові рецепти
- створити свою кулінарну книгу
- змагатися в кулінарних конкурсах
- знаходити нових друзів