Фаршировані шампіньйони на сковороді

Фаршировані печериці на сковороді — це ідеальна закуска на новорічний стіл. Готувати дуже просто, та й інгредієнти завжди під рукою у будь-якої домогосподарки. На смак вони соковиті та ніжні.

Список ингредиентов

  • шампіньйони7 шт
  • цибуля1 шт
  • твердий сир60 г
  • мінеральна вода200 мл
  • оливкова олія2 ст. ложки
  • сметана100 г
  • сільза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком

Способ приготовления

Гриби миємо, чистимо від шкірки та ніжок, але ніжки та м'якіть не викидаємо, а нарізаємо на шматки та обсмажуємо на соняшниковій олії до готовності.

Цибулю чистимо й нарізаємо на кубики. Далі, додаємо до тушкованих грибів цибулю та сметану, все перемішуємо й тушкуємо 7 хвилин.

Цією начинкою начиняємо шапки грибів. В сковороду наливаємо воду й викладаємо шапки. Закриваємо кришкою й тушкуємо 20-30 хвилин на маленькому вогні.

Готові шампіньйони перекладаємо на тарілку й посипаємо тертим сиром. Смачного!