Фаршировані шампіньйони на сковороді
Фаршировані печериці на сковороді — це ідеальна закуска на новорічний стіл. Готувати дуже просто, та й інгредієнти завжди під рукою у будь-якої домогосподарки. На смак вони соковиті та ніжні.
- Основной ингредиент: шампиньоны
- Обобщенное название: закуска
Список ингредиентов
- шампіньйони — 7 шт
- цибуля — 1 шт
- твердий сир — 60 г
- мінеральна вода — 200 мл
- оливкова олія — 2 ст. ложки
- сметана — 100 г
- сіль — за смаком
- чорний мелений перець — за смаком
Способ приготовления
Гриби миємо, чистимо від шкірки та ніжок, але ніжки та м'якіть не викидаємо, а нарізаємо на шматки та обсмажуємо на соняшниковій олії до готовності.
Цибулю чистимо й нарізаємо на кубики. Далі, додаємо до тушкованих грибів цибулю та сметану, все перемішуємо й тушкуємо 7 хвилин.
Цією начинкою начиняємо шапки грибів. В сковороду наливаємо воду й викладаємо шапки. Закриваємо кришкою й тушкуємо 20-30 хвилин на маленькому вогні.
Готові шампіньйони перекладаємо на тарілку й посипаємо тертим сиром. Смачного!
- Дата публикации: 07.12.16 - 19:15
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.