Пиріжки з слойоного тіста з фаршем

За допомогою готового, слойоного тіста, можна приготувати безліч випічок. Сьогодні ми будемо готувати смачні та ситні пиріжки з фаршем.

Список ингредиентов

  • слойоне тісто500 г
  • фарш300 г
  • цибуля 1 шт
  • вершкове масло50 г
  • соняшникова олія2 ст. ложки
  • чорний мелений перецьза маком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Цибулю чистимо, миємо і подрібнюємо ножем. Обсмажуємо цибулю на сковороді 5 хвилин.

Потім додаємо фарш з вершковим маслом, сіль, перець за смаком й перемішуємо. Смажимо на протязі 10-15 хвилин і даємо масі охолонути.

Тісто розкачуємо й нарізаємо смужками, приблизно по 6 см в ширину. Начинку викладаємо на край смужки й закручуємо, защіплюючи при цьому краї.

Викладаємо пиріжки на деко для запікання. Ставимо пиріжки в розігріту духовку на 25-30 хвилин при температурі 200 градусів.

Дістаємо готові пиріжки з духовки й подаємо до столу, разом з чаєм або компотом.

Пиріжки з слойоного тіста з фаршем готові. Смачного!