Пиріг без яєць

По цьому рецепту можна приготувати прекрасні коржи для пістного торту. Також рецепт дуже виручає, особливо коли у вам алергія на яйця або молочні пролукті. Пиріг виходить смачний, ніжним та запашним.

Список ингредиентов

  • борошно пшеничне3 стакани
  • цукор2 стакани
  • какао6 ст. ложок
  • соняшникова олія2/3 стакана
  • вода2 стакани
  • сода2 чайні ложки
  • розпушувач2 чайні ложки
  • ванільний цукор12 г

Способ приготовления

В мисці змушуємо воду та соняшникову олію.

В іншу миску просіюємо борошно з розпушувачем, содою та какао. Додаємо ванільний цукор і цукор, все перемішуємо. Далі, вливаємо воду з олією й замішуємо тісто.

Форму для запікання змащуємо олією. Потім, виливаємо тісто в форму. Ставимо форму в розігріту духовку на 45-60 хвилин при температурі 180 градусів.

Пиріг без яєць готовий. Смачного!