Печериці в мультиварці

Печериці в мультиварці готувати нескладно, та в одночас у вас буде час, щоб приготувати ще якусь страву. Гриби виходять смачними та апетитно- сочними.

Список ингредиентов

  • печериці1 кг
  • сметана 150 г
  • борошно пшеничне1 ст. ложка
  • цибуля2 шт
  • приправа до грибів за смаком
  • соняшникова олія
  • сільза смаком

Способ приготовления

Печериці миємо, чистимо й нарізаємо на пластинки.

На дно чаши мультиварки наливаємо олію й кладемо гриби. Вмикаємо режим “Тушкування” на 45 хвилин,незабуваємося періодично помішуюємо гриби. Кришку мультиварки, краще не закривати.

Цибулю чистимо й нарізаємо на кубики.

На 25 хвилині тушкування грибів, додаємо цибулю, сіль та спеції за смаком, все ретельно перемішуємо. Потім, через 10 хвилин додаємо сметану й знову все перемішуємо, і продовжуємо тушкувати ще 15 хвилин.

За 5 хвилин до кінця тушкування насипаємо борошно й перемішуємо.

Печериці в мультиварці готові. До столу, краще подавати разом з картопляним пюре.Смачного!