Печериці в мультиварці
Печериці в мультиварці готувати нескладно, та в одночас у вас буде час, щоб приготувати ще якусь страву. Гриби виходять смачними та апетитно- сочними.
- Основной ингредиент: шампиньоны
- Обобщенное название: подлива
Список ингредиентов
- печериці — 1 кг
- сметана — 150 г
- борошно пшеничне — 1 ст. ложка
- цибуля — 2 шт
- приправа до грибів — за смаком
- соняшникова олія
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Печериці миємо, чистимо й нарізаємо на пластинки.
На дно чаши мультиварки наливаємо олію й кладемо гриби. Вмикаємо режим “Тушкування” на 45 хвилин,незабуваємося періодично помішуюємо гриби. Кришку мультиварки, краще не закривати.
Цибулю чистимо й нарізаємо на кубики.
На 25 хвилині тушкування грибів, додаємо цибулю, сіль та спеції за смаком, все ретельно перемішуємо. Потім, через 10 хвилин додаємо сметану й знову все перемішуємо, і продовжуємо тушкувати ще 15 хвилин.
За 5 хвилин до кінця тушкування насипаємо борошно й перемішуємо.
Печериці в мультиварці готові. До столу, краще подавати разом з картопляним пюре.Смачного!
- Дата публикации: 10.12.16 - 08:46
- Добавлен в кулинарную книгу: 0