Фаршировані шапочки шампіньйонів

Фаршировані шапочки шампіньйонів, виходять дуже смачними та апетитними. Таку закуску краще подавати до столу, коли ви чекаєте на гостей.

Список ингредиентов

  • шампіньйони12 шт
  • твердий сир180 г
  • цибуля 1 шт
  • панірувальні сухарі1 ст. ложка
  • вершкове масло20 г
  • соняшникова олія3 ст. ложки
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Гриби миємо та просушуємо . Акуратно вирізаємо ніжки так, щоб не пошкодити капелюшки.

Викладаємо їх у форму для запікання, змащену вершковим маслом. Злегка підсолюємо капелюшки усередині.

Цибулю чистимо, миємо та подрібнюємо.

Ніжки нарізаємо маленькими шматочками.

Сир натираємо на середній тертці.

На розігріту сковороду, викладаємо цибулю і смажимо 2-3 хвилини. Потім додаємо порізані ніжки грибів і смажимо протягом 5 хвилин, періодично помішуючи. Додаємо сухарі, добре перемішуємо і виключаємо газ. Трохи охолодити начинку і наповнюємо нею половинки грибів.

Фаршировані гриби посипаємо зверху тертим сиром і ставимо у розігріту духовку до 200 градусів. Запікаємо гриби до готовності приблизно 10-12 хвилин.

Фаршировані шапочки шампіньйонів готові. Смачного!