Підлива з курячого філе і шампіньйонів

Дуже смачна та апетитна вийде підлива, коли ми поєднаємо курицю з грибами. Вона буде ситна тому, що насичена білками та вітамінами.

Список ингредиентов

  • куряче філе500 г
  • шампіньйони300 г
  • сметана3 ст. ложки
  • цибуля2 шт
  • соняшникова олія20 мл
  • сільза маком
  • спеції до куркиза смаком

Способ приготовления

Куряче філе миємо, просушуємо паперовим рушником і нарізаємо на невеликі шматки. Обсмажуємо на олії до золотистого кольору.

Шампіньйони чистимо, миємо і нарізаємо на пластини. Обсмажуємо на розігрітій з олією сковороді 5 хвилин.

Цибулю чистимо, миємо і шаткуємо, добавляємо до грибів і обсмажуємо до золотистого кольору цибулі.

Потім додаємо гриби з цибулею до курки і обсмажуємо 5 хвилин на повільному вогні.

До суміші додаємо сметану, трохи води добре перемішуємо. Солимо, добавляємо спеції, накриваємо кришкою і тушимо 20 хвилин.

Підлива з курячого філе і шампіньйонів готова. До столу подаємо з картопляним пюре. Смачного!