Підлива з курячого філе і шампіньйонів
Дуже смачна та апетитна вийде підлива, коли ми поєднаємо курицю з грибами. Вона буде ситна тому, що насичена білками та вітамінами.
- Основной ингредиент: куриное филе
- Обобщенное название: подлива
Список ингредиентов
- куряче філе — 500 г
- шампіньйони — 300 г
- сметана — 3 ст. ложки
- цибуля — 2 шт
- соняшникова олія — 20 мл
- сіль — за маком
- спеції до курки — за смаком
Способ приготовления
Куряче філе миємо, просушуємо паперовим рушником і нарізаємо на невеликі шматки. Обсмажуємо на олії до золотистого кольору.
Шампіньйони чистимо, миємо і нарізаємо на пластини. Обсмажуємо на розігрітій з олією сковороді 5 хвилин.
Цибулю чистимо, миємо і шаткуємо, добавляємо до грибів і обсмажуємо до золотистого кольору цибулі.
Потім додаємо гриби з цибулею до курки і обсмажуємо 5 хвилин на повільному вогні.
До суміші додаємо сметану, трохи води добре перемішуємо. Солимо, добавляємо спеції, накриваємо кришкою і тушимо 20 хвилин.
Підлива з курячого філе і шампіньйонів готова. До столу подаємо з картопляним пюре. Смачного!
- Дата публикации: 10.12.16 - 18:22
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 1)