Пиріжки з листкового тіста з фаршем
Коли ви невстигаєте зробити тісто, то на такий випадок тримайте завжди в холодильнику листкове тісто. Пиріжки з листкового тіста можна готувати з повидлом, сиром, фаршем. З фаршем пиріжки будуть ситнішими і смачнішими.
Список ингредиентов
- листкове тісто — 500 г
- фарш — 300 г
- курячі яйця — 1 шт
- сіль — за смаком
- чорний мелений перець — за смаком
Способ приготовления
До фаршу додаємо сіль, перець за смаком і ретельно перемішуємо.
Розморожене тісто розкотуємо в тонкий пласт і розрізати його на прямокутники. На одну половинку викладаємо начинку і накриваємо другою половинкою та ретельно защіплюємо краї.
Перекладаємо пиріжки на деко, застелене пергаментом. Наколюємо в декількох містах виделкою та змащуємо, трохи збитим яйцем.
Ставляємо в розігріту до 180 градусів духовку та випікатємо до готовності приблизно 30 хвилин.
Пиріжки з листкового тіста з фаршем готові. До столу подавати краще теплими. Смачного!
- Дата публикации: 12.12.16 - 10:43
- Добавлен в кулинарную книгу: 0