Пиріжки з листкового тіста з фаршем

Коли ви невстигаєте зробити тісто, то на такий випадок тримайте завжди в холодильнику листкове тісто. Пиріжки з листкового тіста можна готувати з повидлом, сиром, фаршем. З фаршем пиріжки будуть ситнішими і смачнішими.

Список ингредиентов

  • листкове тісто500 г
  • фарш300 г
  • курячі яйця1 шт
  • сільза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком

Способ приготовления

До фаршу додаємо сіль, перець за смаком і ретельно перемішуємо.

Розморожене тісто розкотуємо в тонкий пласт і розрізати його на прямокутники. На одну половинку викладаємо начинку і накриваємо другою половинкою та ретельно защіплюємо краї.

Перекладаємо пиріжки на деко, застелене пергаментом. Наколюємо в декількох містах виделкою та змащуємо, трохи збитим яйцем.

Ставляємо в розігріту до 180 градусів духовку та випікатємо до готовності приблизно 30 хвилин.

Пиріжки з листкового тіста з фаршем готові. До столу подавати краще теплими. Смачного!