Простий тертий пиріг

Простий тертий пиріг можна готувати з будь-якою начинкою. Так як яблука завжди є у кожного вдома,то ми приготуємо смачний та запашний пиріг з яблуками з хрусткою скоринкою.

Список ингредиентов

  • борошно пшеничне4 стакани
  • маргарин200 г
  • яблука5 шт
  • цукор200 г
  • курячі яйця3 шт
  • сода1/2 чайної ложки
  • оцет1 чайна ложка
  • вершкове масло20 г

Способ приготовления

До розтопленого маргарину добавляємо цукор, яйця і розмішуємо до однорідності, щоб ростав цукор.

Потім додаємо просіяне борошно, погашену соду і замішуємо тісто. Тісто розділяємо на дві частини, заматуємо в плівку і заморожуємо.

Яблука миємо, чистимо і натираємо на тертці.

Деко для випікання змазуємо маслом і натираємо половину тіста. Потім викладаємо терті яблука перетрушуючи їх цукром І знову натираємо тісто.

Ставимо випікатися в розігріту духовку на 25 хвилин при температурі 200 градусів до золотистого кольору.

Простий тертий пиріг готовий. Перед подачею до столу, пиріг з яблуками посипте цукровою пудрою. Смачного!