Запечене куряче філе з картоплею

Запечене куряче філе з картоплею вийде смачнішим, коли ми куряче філе перед приготуванням промаринуємо. Страва набагато буде сочнішою з ароматно-золотистою скоринкою.

Список ингредиентов

  • куряче філе500 г
  • картопля500 г
  • цибуля 2 шт
  • спеції до куркиза смаком
  • соняшникова олія2 ст. ложки
  • часник2 зубчика
  • майонез100 г
  • сільза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком

Способ приготовления

Філе курки нарізаємо на шматки, миємо і сушимо паперовим рушником. Добавляємо сіль, перець, спеції до курки, подрібнений часник, перемішуємо і залишаємо на 20 хвилин для маринування.

Картоплю чистимо, миємо і нарізаємо на дольки.

Цибулю чистимо, миємо і кришимо кружальцями.

Деко для випікання змазуємо олією і викладаємо промариноване філе. Між кусочками філе кладемо картоплю а зверху викладаємо кільця цибулі і поливаємо майонезом.

Ставимо деко випікатися в розігріту духовку на 40 хвилин при температурі 180 градусів до золотистого кольору.

Запечене куряче філе з картоплею готове. Перед подачею, притрусіть тертим сиром. Смачного!