Запечені шампіньйони на вогні

Коли хочеться спробувати щось новеньке і незвичайне або здивувати друзів, то відмінним варіантом можуть стати шампіньйони на вогні. Готуються вони дуже просто, а виходять незабутньо смачними!

Список ингредиентов

  • шампіньйони500 г
  • майонез 200 г
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Шампиньйони чистимо, миємо просушуємо і кладемо в каструлю.

Додаємо сіль, перець за смаком і заправляємо майонезом. Потім накриваємо кришкою і гарненько струшуємо. Залишаємо гриби на декілька годин або на ніч для маринування.

Потім промариновані гриби викладаємо на решітку мангала і запікаємо до готовності з обох боків.

Запечені шампіньйони на вогні готові. Смачного!