Печериці в духовці
Печериці запечені в духовці - це дуже оригінальна страва, яка прикрасить ваш стіл. Таку закуску готують на сімейні свята і коли чекають на гостей.
- Основной ингредиент: шампиньоны
- Обобщенное название: закуска
Список ингредиентов
- печериці — 1 кг
- майонез — 4 ст. ложки
- курячі кубики — 1 шт
- спеції до грибів — за смаком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Гриби чистимо, миємо під проточною водою і просушуємо.
Добавляємо до печериць майонез, сіль, спеції, курячий кубик. Акуратно перемішуємо, щоб невідпали ніжки і залишаємо маринуватися на 30 хвилин.
Потім промариновані гриби кладемо в рукав для запікання і відправляємо в розігріту духовку на 30 хвилин при температурі 200 градусів.
Печериці в духовці готові, прикрасьте свіжою зеленню і подавайте на стіл. Смачного!
- Дата публикации: 12.12.16 - 20:31
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.