Печериці в духовці

Печериці запечені в духовці - це дуже оригінальна страва, яка прикрасить ваш стіл. Таку закуску готують на сімейні свята і коли чекають на гостей.

Список ингредиентов

  • печериці1 кг
  • майонез 4 ст. ложки
  • курячі кубики1 шт
  • спеції до грибівза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Гриби чистимо, миємо під проточною водою і просушуємо.

Добавляємо до печериць майонез, сіль, спеції, курячий кубик. Акуратно перемішуємо, щоб невідпали ніжки і залишаємо маринуватися на 30 хвилин.

Потім промариновані гриби кладемо в рукав для запікання і відправляємо в розігріту духовку на 30 хвилин при температурі 200 градусів.

Печериці в духовці готові, прикрасьте свіжою зеленню і подавайте на стіл. Смачного!