Шампіньйони, фаршировані фаршем

Шампіньйони, фаршировані фаршем і запечені в духовці - це прекрасний варіант смачного та корисного обіду. Тому, що гриби і м'ясо - це основні джерела білка.

Список ингредиентов

  • курячий фарш300 г
  • шампіньйони10 шт
  • цибуля 1 шт
  • твердий сир100 г
  • часник2 зубчика
  • вершковий сир2 ст. ложки
  • соняшникова олія1 ст. ложка
  • петрушка1 пучок
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Шампіньйони миємо, чистимо, просушуємо і відокремлюємо від ніжки.

Цибулю чистимо, миємо і дрібно кришимо разом із ніжками.

Суміш солимо, перчимо і обсмажуємо на олії до золотистого кольору.

Потім додаємо вершковий сир і тушкуємо 5 хвилин, охолоджуєм.

До курячого фаршу додаємо сіль, перець, подрібнену петрушку, рубаний часник, перемішуємо ретельно і обсмажуємо на олії.

Шапочки грибів спочатку наповнюємо фаршем а потім засмажкою.

Викладаємо фаршировані шапочки на деко для випікання змащенне олією. Ставимо випікатися в розігріту духовку на 20 хвилин при температурі 180 градусів. За 5 хвилин до готовності посипте гриби тертим сиром.

Шампіньйони, фаршировані фаршем готові. До столу подавайте в теплому вигляді і притрусіть зеленню петрушки.Смачного!