Шампіньйони, фаршировані фаршем
Шампіньйони, фаршировані фаршем і запечені в духовці - це прекрасний варіант смачного та корисного обіду. Тому, що гриби і м'ясо - це основні джерела білка.
- Основной ингредиент: шампиньоны
- Обобщенное название: закуска
Список ингредиентов
- курячий фарш — 300 г
- шампіньйони — 10 шт
- цибуля — 1 шт
- твердий сир — 100 г
- часник — 2 зубчика
- вершковий сир — 2 ст. ложки
- соняшникова олія — 1 ст. ложка
- петрушка — 1 пучок
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Шампіньйони миємо, чистимо, просушуємо і відокремлюємо від ніжки.
Цибулю чистимо, миємо і дрібно кришимо разом із ніжками.
Суміш солимо, перчимо і обсмажуємо на олії до золотистого кольору.
Потім додаємо вершковий сир і тушкуємо 5 хвилин, охолоджуєм.
До курячого фаршу додаємо сіль, перець, подрібнену петрушку, рубаний часник, перемішуємо ретельно і обсмажуємо на олії.
Шапочки грибів спочатку наповнюємо фаршем а потім засмажкою.
Викладаємо фаршировані шапочки на деко для випікання змащенне олією. Ставимо випікатися в розігріту духовку на 20 хвилин при температурі 180 градусів. За 5 хвилин до готовності посипте гриби тертим сиром.
Шампіньйони, фаршировані фаршем готові. До столу подавайте в теплому вигляді і притрусіть зеленню петрушки.Смачного!
- Дата публикации: 12.12.16 - 21:55
- Добавлен в кулинарную книгу: 0