Пиріжки з листково-дріжджового тіста
Пиріжки з листково-дріжджового тіста виходять дуже смачними, пухкими та апетитними. Такі пиріжки зручно брати з собою на роботу для перекусу.
Список ингредиентов
- листково-дріжджове тісто — 500 г
- яблука — 5 шт
- вершкове масло — 3 ст. ложки
- цукор — 170 г
- кориця — за смаком
Способ приготовления
Беремо яблука миємо, чистимо від шкірки, насіння й дрібно кришимо на кубики.
На сковороді розігріваємо вершкове масло. Додаємо яблука й обсмажуємо до м'якоті. Потім добавляємо цукор, корицю і перемішуємо.
Тісто розкатуємо, розрізаємо на квадратики. Викладаємо начинку й ліпимо конвертики.
Перекладаємо конвертики на деко для запікання, застелене пергаментом.
Ставимо деко в розігріту духовку на 15 хвилин при температурі 200 градусів.
Пиріжки з листково-дріжджового тіста готові. Смачного!
- Дата публикации: 13.12.16 - 14:16
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.