Пиріжки з листково-дріжджового тіста

Пиріжки з листково-дріжджового тіста виходять дуже смачними, пухкими та апетитними. Такі пиріжки зручно брати з собою на роботу для перекусу.

Список ингредиентов

  • листково-дріжджове тісто500 г
  • яблука5 шт
  • вершкове масло3 ст. ложки
  • цукор170 г
  • корицяза смаком

Способ приготовления

Беремо яблука миємо, чистимо від шкірки, насіння й дрібно кришимо на кубики.

На сковороді розігріваємо вершкове масло. Додаємо яблука й обсмажуємо до м'якоті. Потім добавляємо цукор, корицю і перемішуємо.

Тісто розкатуємо, розрізаємо на квадратики. Викладаємо начинку й ліпимо конвертики.

Перекладаємо конвертики на деко для запікання, застелене пергаментом.

Ставимо деко в розігріту духовку на 15 хвилин при температурі 200 градусів.

Пиріжки з листково-дріжджового тіста готові. Смачного!