Фаршировані печериці з курячим філе

Фаршировані печериці з курячим філе дуже ситна і смачна закуска. Приготуйте своїм рідним до сніданку, вони будуть задоволені таким блюдом.

Список ингредиентов

  • печериці8 шт
  • куряче філе100 г
  • цибуля 1 шт
  • сметана2 ст. ложки
  • спеції до грибівза смаком
  • твердий сир50 г
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Печериці миємо і вирізаємо ніжки, м'якіть для начинки.

Ніжки дрібно кришимо а м'якіть розминаємо вилкою і обсмажуємо на олії поки невипарується вода.

Добавляємо сметану, тушимо 5 хвилин під закритою кришкою і залишаємо до охолодження.

Філе курки миємо, просушуємо і дрібно нарізаємо.

Цибулю чистимо, миємо , дрібно кришимо.

Філе , солимо, перчимо і смажимо 10 хвилин. Потім додаємо цибулю і смажимо до золотистого кольору .

Грибну і курячу суміші поєднуємо, і ретельно змішуємо.

Начиняємо шапки печериць начинкою. У сковорідку добавляємо воду, нагріваємо на вогні, кладемо шапки, накриваємо кришку і тушимо 30 хвилин на маленькому вогні. Воду виливаємо і підсмажуємо гриби.

Гарячі гриби перекладаємо на тарілку і притрушуємо тертим сиром.

Фаршировані печериці з курячим філе готові. До столу подавати разом з овочами. Смачного!