Фаршировані печериці в духовці

Дуже легко приготувати фаршировані печериці , коли у вас є духовка і кусочок твердого сиру. На смак така закуска буде смачна і апетитна.

Список ингредиентов

  • печериці10 шт
  • цибуля1 шт
  • твердий сир100 г
  • майонез2 ст. ложки
  • спеції до грибівза смаком
  • чорний мелений перецьза маком
  • сільза смаком
  • соняшникова олія20 г

Способ приготовления

Печериці миємо і вирізаємо ніжки, м'якіть для начинки.

Ніжки дрібно кришимо а м'якіть розминаємо вилкою і обсмажуємо на олії поки невипарується вода.

Цибулю чистимо, миємо , дрібно кришимо і додаємо до грибів. Обсмажуємо до золотистого кольору цибулі.

Потім добавляємо сіль, спеції, перець, сметану і тушимо 5 хвилин під закритою кришкою, залишаємо до охолодження.

Начиняємо шапки печериць начинкою. Ставимо випікатися в розігріту духовку на 20 хвилин при температурі 180 градусів.

За 5 хвилин до готовності притрусіть гриби тертим сиром.

Фаршировані печериці в духовці готові. Подавати до столу теплими. Смачного!