Фаршировані печериці в духовці
Дуже легко приготувати фаршировані печериці , коли у вас є духовка і кусочок твердого сиру. На смак така закуска буде смачна і апетитна.
- Основной ингредиент: шампиньоны
- Обобщенное название: закуска
Список ингредиентов
- печериці — 10 шт
- цибуля — 1 шт
- твердий сир — 100 г
- майонез — 2 ст. ложки
- спеції до грибів — за смаком
- чорний мелений перець — за маком
- сіль — за смаком
- соняшникова олія — 20 г
Способ приготовления
Печериці миємо і вирізаємо ніжки, м'якіть для начинки.
Ніжки дрібно кришимо а м'якіть розминаємо вилкою і обсмажуємо на олії поки невипарується вода.
Цибулю чистимо, миємо , дрібно кришимо і додаємо до грибів. Обсмажуємо до золотистого кольору цибулі.
Потім добавляємо сіль, спеції, перець, сметану і тушимо 5 хвилин під закритою кришкою, залишаємо до охолодження.
Начиняємо шапки печериць начинкою. Ставимо випікатися в розігріту духовку на 20 хвилин при температурі 180 градусів.
За 5 хвилин до готовності притрусіть гриби тертим сиром.
Фаршировані печериці в духовці готові. Подавати до столу теплими. Смачного!
- Дата публикации: 14.12.16 - 10:42
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 1)
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.