Бісквітний пиріг з вишнями

Якщо у вас мало часу, а гості вже скоро завітають й потрібно щось на десерт, то цей пиріг саме для вас. Так як, готувати його дуже швидко. Він завжди виходить пухким, ніжним та соковитим.

  • Основной ингредиент: вишни
  • Обобщенное название: пирог

Список ингредиентов

  • вишні400 г
  • борошно пшеничне250 г
  • цукор120 г
  • курячі яйця2 шт
  • вершкове масло10 г
  • молоко160 мл
  • розпушувач7 г
  • соняшникова олія6 ст. ложок
  • ваніль10 г
  • сіль1 дрібка

Способ приготовления

Просіюємо борошно з розпушувачем, додаємо сіль, цукор й перемішуємо.

Додаємо яйця, молоко, олію та ванілін. Все добре змішуємо й замішуємо тісто.

Форму для запікання змащуємо вершковим маслом. Викладаємо тісто й поверх вишні. Ставимо форму в розігріту духовку на 35-40 хвилин при температурі 180 градусів.

Бісквітний пиріг з вишнями готовий. Смачного!