Торт міністерський

Рецепт одного із самих знаменитих і самих смачних тортів - торт Міністерський. Незважаючи на таку назву, готується він дуже просто.

  • Основной ингредиент: мак
  • Обобщенное название: торт

Список ингредиентов

  • борошно пшеничне1,5 стакана
  • курячі яйця3 шт
  • кефір1,5 стакана
  • цукор1,5 стакана
  • вершкове масло1 пачка
  • згущоне молоко1 банка
  • сода1 чайна ложка
  • мак 0,5 стакана
  • родзинки0,5 стакана
  • грецькі горіхи0,5 стакана

Способ приготовления

Мак, родзинки миємо і заливаємо водою 1 до 2, краще це зробити за пару годин до приготування торту.

Яйце збиваємо з цукром. Потім добавляємо кефір, соду, просіяне борошно, мак і замішуємо тісто.

Два інші коржі замішуємо так само тільки в один добавляємо пропарені родзинки а в інший подрібнені горіхи.

Тіста виливаємо в окремі змазані маслом форми для випічки і печемо в розігрітій духовці по 20 хвилин при температурі 180 градусів до готовності.

Пока печуться коржі робимо крем. До масла кімнатної температури додаємо варену згущонку і збиваємо до кремоподібної маси. Змазуємо коржі бока і верх торта і ставимо в холодильник на 1 годину для пропитки.

Торт міністерський готовий. Смачного!