Запечена щука з овочами
Запечена щука з овочами цілком підходить для святкового столу. Запікати її можна у власному соку з овочами із додаванням невеликої кількості олії, тоді риба буде набагато смачнішою і соковитішою.
Список ингредиентов
- щука — 2 кг
- цибуля — 1 шт
- морква — 1 шт
- соняшникова олія — 3 ст. ложки
- спеції до риби — за смаком
- сметана — 2 ст. ложки
- сіль — за смаком
- вершкове масло — 20 г
Способ приготовления
Щуку чистимо від люски, внутрощів, промиваємо холодною водою і розрізаємо на кусочки.
Посипаємо рибу сіллю, спеціями, змазуємо сметаною. Залишаємо в холодильнику на ніч для маринування.
Цибулю і моркву чистимо, миємо, нарізаємо кільцями.
Масло беремо холодне і нарізаємо пластинами.
Кладемо рибу на деко, змазане олією і перекладаємо нарізаними овочами. З верху кладемо масло і ставимо в духовку запікатися на 1 годину при температурі 180 градусів.
Запечена щука з овочами готова. До столу краще подавати теплою. Смачного!
- Дата публикации: 14.12.16 - 15:27
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.