Печиво з начинкою

Сьогодні ми будемо пекти печиво з начинкою. Печиво виходить ніжно - солодке і дуже смачне, тому що між кружечками печива ми покладемо шоколадну пасту.

Список ингредиентов

  • борошно пшеничне300 г
  • вершкове масло230 г
  • цукрова пудра100 г
  • крохмаль картопляний1 ст. ложка
  • шоколадна пастаза смаком
  • цукрова глазурьза маком
  • ванілінза смаком

Способ приготовления

В просіяне борошно додаємо масло кімнатної температури, крохмаль, ванілін і замішуємо тісто. Заматуємо плівкою і кладемо в холодильник на 1 годину.

Тісто розкатуємо, вирізаємо кружечки і перекладаємо на деко для випікання застелене пергаментом.

Ставимо випікатися в розігріту духовку на 20 хвилин при температурі 170 градусів.

Кожну печенюшку змазуємо шоколадною пастою, з'єднуємо і змазуємо глазур'ю.

Печиво з начинкою готове. Подавати до чаю або кави. Смачного!