Жарені пиріжки з м'ясом
Жарені пиріжки з м'ясом дуже ситні та смачні. Ми називаємо їх біляшами. Такі пиріжки зручно брати з собою для перекусу, на обід.
Список ингредиентов
- борошно пшеничне — 500 г
- молоко — 200 мл
- курячі яйця — 2 шт
- вершкове масло — 20 г
- соняшникова олія — 200 мл
- фарш свинино-яловичий — 300 г
- цибуля — 1 шт
- сухі дріжджі — 11 г
- цукор — 1 ст. ложка
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
В просіяне борошно добавляємо дріжджі, тепле молоко, яйця, цукор, сіль, олію і замішуємо тісто.
Накриваємо полотенцем і залишаємо в теплому місці на 1 годину.
У фарш добавляємо дрібно кришену цибулю, сіль, перець і ретельно перемішуємо.
Тісто розділяємо на рівні частинки. Кладемо фарш і ліпимо пиріжки. Залишаємо постояти 10 хвилин , щоб підійшли.
Смажимо на розігрітій сковороді зліпленим до низу, на олієї до золотистого кольору з обох боків.
Жарені пиріжки з м'ясом готові. Подавати їх до чаю гарячими. Смачного!
- Дата публикации: 14.12.16 - 16:55
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.