Жарені пиріжки з м'ясом

Жарені пиріжки з м'ясом дуже ситні та смачні. Ми називаємо їх біляшами. Такі пиріжки зручно брати з собою для перекусу, на обід.

Список ингредиентов

  • борошно пшеничне500 г
  • молоко200 мл
  • курячі яйця2 шт
  • вершкове масло20 г
  • соняшникова олія200 мл
  • фарш свинино-яловичий300 г
  • цибуля1 шт
  • сухі дріжджі11 г
  • цукор1 ст. ложка
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

В просіяне борошно добавляємо дріжджі, тепле молоко, яйця, цукор, сіль, олію і замішуємо тісто.

Накриваємо полотенцем і залишаємо в теплому місці на 1 годину.

У фарш добавляємо дрібно кришену цибулю, сіль, перець і ретельно перемішуємо.

Тісто розділяємо на рівні частинки. Кладемо фарш і ліпимо пиріжки. Залишаємо постояти 10 хвилин , щоб підійшли.

Смажимо на розігрітій сковороді зліпленим до низу, на олієї до золотистого кольору з обох боків.

Жарені пиріжки з м'ясом готові. Подавати їх до чаю гарячими. Смачного!