Фаршировані шампіньйони з фаршем
Фаршировані шампіньйони з фаршем - це швидка і оригінальна закуска, яка прикрасить ваш святковий стіл. Завдяки курячому фаршу гриби будуть смачнішими і апетитнішими.
- Основной ингредиент: шампиньоны
- Обобщенное название: закуска
Список ингредиентов
- шампіньйони — 300 г
- курячий фарш — 200 г
- цибуля — 1 шт
- сметана — 3 ст. ложки
- соняшникова олія — 50 г
- спеції до курки — за маком
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Шампіньйони миємо, чистимо від шкірки і акуратно відокремлюємо від ніжки, щоб незламати шапку.
Цибулю чистимо, миємо і дрібно кришимо разом із ніжками.
Суміш солимо, перчимо і обсмажуємо на олії до золотистого кольору.
Потім до готової цибулі додаємо сметану і тушкуємо 5 хвилин, охолоджуєм.
До курячого фаршу додаємо сіль, перець,спеції, перемішуємо ретельно і обсмажуємо на олії.
Шапочки грибів спочатку наповнюємо фаршем а потім сметанною масою.
Викладаємо фаршировані шапки на деко для випікання, змащенне олією і ставимо випікатися в розігріту духовку на 20 хвилин при температурі 180 градусів. За 5 хвилин до готовності посипте гриби тертим сиром.
Фаршировані шампіньйони зфаршем готові. Перед подачею притрусіть зеленню. Смачного!
- Дата публикации: 16.12.16 - 17:11
- Добавлен в кулинарную книгу: 0