Пиріг на кефірі з яблуками

Це простий пиріг, який готується дуже швидко. Виходить пухким, легким, ніжним й соковитим. Ідеально підходить для десерту.

Список ингредиентов

  • яблука2 шт
  • курячі яйця2 шт
  • кефір1 стакан
  • цукор100 г
  • вершкове масло50 г
  • борошно пшеничне180 г
  • ванільний цукор10 г
  • сода харчова1 чайна ложка
  • сіль1 дрібка

Способ приготовления

Збиваємо яйця з цукром до пишності.

Вершкове масло розігріваємо на паровій бані. Додаємо до маси вершкове масло, кефір, ванільний цукор й перемішуємо.

Просіюємо борошно з содою й замішуємо тісто.

Яблука миємо, чистимо від шкірки та насіння й нарізаємо на шматки. Додаємо до тіста й перемішуємо.

Форму для запікання змащуємо вершковим маслом. Викладаємо тісто й ставимо форму в розігріту духовку на 35-40 хвилин при температурі 180 градусів.

Пиріг на кефірі з яблуками, готовий. Смачного!