Щука в духовці
У давні часи, щуку подавали до царського столу, як прикрасу. Але тепер ми можемо приготувати таке блюдо і для гостей і для сімейного обіду. А щоб риба була смачнішою, то готувати ми її будемо у духовці.
Список ингредиентов
- щука — 1 шт
- лавровий лист — 2 шт
- лимон — 1 шт
- петрушка — 1 пучечок
- чебрець — 2 вітки
- сіль — 1 чайна ложка
Способ приготовления
Щуку потрібно очистити, випатрати. Миємо холодною водою і просушуємо.
Натираємо тушку риби сіллю в середині і зовні.
Петрушку миємо, стряхуємо від води і кладемо в черевце щуки. Потім туди кладемо чебрець, лавровий лист і перекладаємо рибу на деко застелене фольгою.
Лимонку миємо, нарізаємо на кружальця і кладемо поверх щуки.
Ставимо деко з рибою в розігріту духовку на 25-40 хвилин при температурі 180 градусів випікатися до готовності.
До столу рибу подавати охолодженою і прикрашеною свіжою зеленню. Смачного!
- Дата публикации: 17.12.16 - 07:48
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.