Тушене куряче філе
Куряче філе - це надзвичайно дуже популярний продукт, і не тільки що він має прекрасний смак але із-за того , що його жвидко і просто приготувати.
- Основной ингредиент: куриное филе
- Обобщенное название: гарнир
Список ингредиентов
- куряче філе — 700 г
- сметана — 500 г
- вода — 200 мл
- вершкове масло — 50 г
- соняшникова олія — 5 ст.ложки
- кінза — 25 г
- чорний мелений перець — 1 чайна ложка
- цибуля — 2 шт
- спеції до курки — за смаком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Філе миємо, нарізаємо великими шматками і просушуємо.
На сковороду викладаємо масло додаємо олію, спеції ставим на середній вогонь.
Коли масло розтопиться кладемо філе і обсмажуємо 10 хвилин помішуючи.
Цибулю чистимо, миємо, крупно нарізаємо, добавляємо до курячого філе, перемішуємо і готуємо ще 20 хвилин.
Плиту виключити добавити подрібнений часник, сметану, сіль, перець все ретельно перемішати і прогріти на середньому вогні хвилин 3 поступово добавляючи воду.
Свіжу кінзу промити, порубати, добавити в сковороду, перемішати і тушити ще 5 хвилин до бажаної густоти.
Тушене куряче філе готове. Подавати до столу гарячим із картопляним пюре. Смачного!
- Дата публикации: 17.12.16 - 11:32
- Добавлен в кулинарную книгу: 0