Тушене куряче філе

Куряче філе - це надзвичайно дуже популярний продукт, і не тільки що він має прекрасний смак але із-за того , що його жвидко і просто приготувати.

Список ингредиентов

  • куряче філе700 г
  • сметана 500 г
  • вода200 мл
  • вершкове масло50 г
  • соняшникова олія5 ст.ложки
  • кінза25 г
  • чорний мелений перець1 чайна ложка
  • цибуля2 шт
  • спеції до куркиза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Філе миємо, нарізаємо великими шматками і просушуємо.

На сковороду викладаємо масло додаємо олію, спеції ставим на середній вогонь.

Коли масло розтопиться кладемо філе і обсмажуємо 10 хвилин помішуючи.

Цибулю чистимо, миємо, крупно нарізаємо, добавляємо до курячого філе, перемішуємо і готуємо ще 20 хвилин.

Плиту виключити добавити подрібнений часник, сметану, сіль, перець все ретельно перемішати і прогріти на середньому вогні хвилин 3 поступово добавляючи воду.

Свіжу кінзу промити, порубати, добавити в сковороду, перемішати і тушити ще 5 хвилин до бажаної густоти.

Тушене куряче філе готове. Подавати до столу гарячим із картопляним пюре. Смачного!