
Пісочний пиріг з вишнями
Пісочний пиріг з вишнями готується швидко та легко. На смак він виходить дуже смачний та розсипчатий і тане прямо в роті. Такий пиріг готують на свята і для сімейного чаювання.
Список ингредиентов
- вишні — 200 г
- борошно пшеничне — 250 г
- маргарин — 150 г
- курячі яйця — 2 шт
- цукрова пудра — 100 г
- ванільний цукор — 1 пачка
- волоські горіхи — 100 г
- крохмаль — 1 ст. ложка
Способ приготовления
В просіяне борошно додаємо яйця, цукрову пудру, шматочки маргарину і замішуємо тісто.
Готове тісто обгортуємо плівкою і кладемо до холодильника на 2 години.
Вишню миємо, видаляємо кісточки і просушуємо.
Горіхи подрібнюємо додаємо і ванільний цукор.
Дістаємо тісто з холодильника і швидко розкатуємо. Вкладаємо на деко для випікання і наколюємо виделкою. Потім кладемо горіхову суміш на неї вишні, крохмаль і знову посипаємо горіхами.
Ставимо в розігріту духовку на 30 хвилин при температурі 200 градусів.
Пісочний пиріг з вишнями готовий. Охолоджуємо, нарізаємо на шматки і подаємо до столу. Смачного!
- Дата публикации: 17.12.16 - 11:48
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
- Нас вже 28490, приєднуйтесь!
- Рецептів на сайті 40827
- знаходити нові рецепти
- створити свою кулінарну книгу
- змагатися в кулінарних конкурсах
- знаходити нових друзів