Пісочний пиріг з вишнями

Пісочний пиріг з вишнями готується швидко та легко. На смак він виходить дуже смачний та розсипчатий і тане прямо в роті. Такий пиріг готують на свята і для сімейного чаювання.

  • Основной ингредиент: вишни
  • Обобщенное название: пирог

Список ингредиентов

  • вишні200 г
  • борошно пшеничне250 г
  • маргарин150 г
  • курячі яйця2 шт
  • цукрова пудра100 г
  • ванільний цукор1 пачка
  • волоські горіхи100 г
  • крохмаль1 ст. ложка

Способ приготовления

В просіяне борошно додаємо яйця, цукрову пудру, шматочки маргарину і замішуємо тісто.

Готове тісто обгортуємо плівкою і кладемо до холодильника на 2 години.

Вишню миємо, видаляємо кісточки і просушуємо.

Горіхи подрібнюємо додаємо і ванільний цукор.

Дістаємо тісто з холодильника і швидко розкатуємо. Вкладаємо на деко для випікання і наколюємо виделкою. Потім кладемо горіхову суміш на неї вишні, крохмаль і знову посипаємо горіхами.

Ставимо в розігріту духовку на 30 хвилин при температурі 200 градусів.

Пісочний пиріг з вишнями готовий. Охолоджуємо, нарізаємо на шматки і подаємо до столу. Смачного!