Жарені пиріжки на сковороді

Жарені піріжки на сковороді готуються швидко. Тісто можна робити на воді, молоці і на кефірі тоді вони будуть на смак ніжними та смачними.

Список ингредиентов

  • кефір2 стакани
  • борошно пшеничне500 г
  • курячі яйця2 шт
  • цукор1 ст. ложка
  • соняшникова олія50 мл
  • сода1 чайна ложка
  • повидло300 г
  • сільза смаком

Способ приготовления

Беремо пакет кефіру і виливаємо в посудину де будемо замішувати тісто. В кефір добавляємо яйця, олію, негашену соду,сіль і цукор за смаком, все ретельно перемішуємо.

Поступово добавляємо просіяне борошно і замішуємо тісто, щоб не липло до рук. Накриваємо полотенцем і даєм постояти 20 хвилин.

Формуємо із тіста кружечки, накладаємо повидло і ліпимо пиріжки. Розкатуємо їх злегка качалкою, щоб були тонші так швидше приготуються. Потім смажимо на олії до золотистого відтінку з обох боків.

Жарені пиріжки на сковороді готові. Смачного!