Шампіньйони в сметанному соусі
Шампіньйони стали дуже популярними грибами на наших столах. З них можна приготувати багато різноманітних страв які дуже корисні для здоров'я.
- Основной ингредиент: шампиньоны
- Обобщенное название: подлива
Список ингредиентов
- шампіньйони — 700 г
- цибуля — 2 шт
- борошно пшеничне — 1 ст. ложка
- соняшникова олія — 100 мл
- сметана — 400 мл
- молоко — 150 мл
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Цибулю чистимо, миємо. нарізаємо на кільця і смажимо на олії.
Гриби миємо, чистимо, нарізаємо на пластини, додаємо до цибулі і смажимо, помішуючи.
Потім в кінці смаження додаємо борошно, перемішуємо ретельно і смажимо 2-3 хвилини.
До грибів додаємо молоко, сметану,сіль, перець, перемішуємо і доводимо до кіпіння.
Тушимо 10 хвилин на маленькому вогні до загустіння, вимикаємо плиту і охолоджуємо.
Шампіньйони в сметанному соусі готові. Смачного!
- Дата публикации: 18.12.16 - 22:09
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.