Запечена картопля з курячими гомілками

Запечена картопля з курячими гомілками - це дуже смачна страва для святкового столу. Курячі гомілки виходять з хрусткою скоринкою а картопля просочується смаком курки да спеціями.

Список ингредиентов

  • картопля1 кг
  • курячі гомілки6 шт
  • цибуля 1 шт
  • часник3 зубчика
  • майонезза смаком
  • приправи до куркиза маком
  • приправи до картопліза смаком
  • соняшникова оліяза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Гомілки миємо, просушуємо і натираємо приправою, сіллю, видавленим часником, майонезом. Залишаємо маринуватися на декілька годин.

Цибулю чистимо, миємо і нарізаємо дрібними кубиками.

Картоплю чистимо. миємо і нарізаємо на тонкі частинки і обсушуємо за допомогою паперового рушника.

До картоплі додаємо сіль, перець, приправу, порізану цибулю, кілька ложок олії і все ретельно перемішуємо.

На змащене олією деко викдадаємо картоплю а на верх промариновані гомілки. Ставимо пектися в розігріту духовку на годину при температурі 180 градусів до готовності.

Запечена картопля з курячими гомілками готова. До столу подавати гарячим. Смачного!