Фаршировані шампіньйони з м'ясом
Гриби фаршировані м'ясом, виходять дуже смачними. Їх апетитний аромат і ніжний смак неодмінно приверне увагу ваших гостей. Перед подачею на стіл фаршировані гриби можна прикрасити зеленню.
- Основной ингредиент: шампиньоны
- Обобщенное название: закуска
Список ингредиентов
- шампіньйони — 20 шт
- куряча грудинка — 100 г
- цибуля — 1 шт
- твердий сир — 50 г
- сметана — 200 г
- соняшникова олія — 50 мл
- спеції до курки — за смаком
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Шампіньйони миємо, чистимо і обережно відокремлюємо від ніжки.
Цибулю чистимо, миємо і дрібно кришимо разом із ніжками.
Суміш солимо, перчимо і обсмажуємо на олії до золотистого кольору.
Потім додаємо сметану і тушкуємо 5 хвилин, охолоджуєм.
Курячу грудинку миємо, просушуємо і перемелюємо за допомогою м'ясорубки.
До курячого фаршу додаємо сіль, перець, спеції, перемішуємо ретельно і обсмажуємо на олії.
Шапочки грибів спочатку наповнюємо фаршем а потім сметанною масою.
Викладаємо на деко для випікання змащенне олією і ставимо випікатися в розігріту духовку на 20 хвилин при температурі 180 градусів. За 5 хвилин до готовності посипте гриби тертим сиром.
Фаршировані шампіньйони з м'ясом готові. Смачного!
- Дата публикации: 19.12.16 - 13:31
- Добавлен в кулинарную книгу: 0