Фаршировані шампіньйони з м'ясом

Гриби фаршировані м'ясом, виходять дуже смачними. Їх апетитний аромат і ніжний смак неодмінно приверне увагу ваших гостей. Перед подачею на стіл фаршировані гриби можна прикрасити зеленню.

Список ингредиентов

  • шампіньйони20 шт
  • куряча грудинка100 г
  • цибуля 1 шт
  • твердий сир50 г
  • сметана200 г
  • соняшникова олія50 мл
  • спеції до куркиза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Шампіньйони миємо, чистимо і обережно відокремлюємо від ніжки.

Цибулю чистимо, миємо і дрібно кришимо разом із ніжками.

Суміш солимо, перчимо і обсмажуємо на олії до золотистого кольору.

Потім додаємо сметану і тушкуємо 5 хвилин, охолоджуєм.

Курячу грудинку миємо, просушуємо і перемелюємо за допомогою м'ясорубки.

До курячого фаршу додаємо сіль, перець, спеції, перемішуємо ретельно і обсмажуємо на олії.

Шапочки грибів спочатку наповнюємо фаршем а потім сметанною масою.

Викладаємо на деко для випікання змащенне олією і ставимо випікатися в розігріту духовку на 20 хвилин при температурі 180 градусів. За 5 хвилин до готовності посипте гриби тертим сиром.

Фаршировані шампіньйони з м'ясом готові. Смачного!