Пиріжки з слойоного тіста з м'ясом

Швидкі в приготуванні пиріжки - це готувати їх із слойоного тіста. На смак вони виходять дуже смачні а на вигляд пухкеньки. Зручно брати з собою для обіднього перекусу.

Список ингредиентов

  • слойоне тісто500 г
  • м'ясо яловичини400 г
  • цибуля 2 шт
  • вершкове масло50 г
  • соняшникова олія3 ст.ложки
  • чорний мелений перецьза маком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Яловичину миємо, нарізаємо на шматки і перемелюємо за допомогою блендера.

Цибулю чистимо, миємо і подрібнюємо ножем і обсмажуємо на сковороді 5 хвилин.

Потім додаємо фарш з вершковим маслом, сіль, перець за смаком й перемішуємо. Смажимо на протязі 10-15 хвилин і даємо масі охолонути.

Тісто розкачуємо й нарізаємо смужками, приблизно по 6 см в ширину. Начинку викладаємо на край смужки й закручуємо, защіплюючи при цьому краї.

Викладаємо пиріжки на деко для запікання. Ставимо пиріжки в розігріту духовку на 25-30 хвилин при температурі 200 градусів.

Дістаємо готові пиріжки з духовки й подаємо до столу, разом з чаєм або компотом.

Пиріжки з слойоного тіста з м'ясом готові. Смачного!