Пиріжки з слойоного тіста з м'ясом
Швидкі в приготуванні пиріжки - це готувати їх із слойоного тіста. На смак вони виходять дуже смачні а на вигляд пухкеньки. Зручно брати з собою для обіднього перекусу.
Список ингредиентов
- слойоне тісто — 500 г
- м'ясо яловичини — 400 г
- цибуля — 2 шт
- вершкове масло — 50 г
- соняшникова олія — 3 ст.ложки
- чорний мелений перець — за маком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Яловичину миємо, нарізаємо на шматки і перемелюємо за допомогою блендера.
Цибулю чистимо, миємо і подрібнюємо ножем і обсмажуємо на сковороді 5 хвилин.
Потім додаємо фарш з вершковим маслом, сіль, перець за смаком й перемішуємо. Смажимо на протязі 10-15 хвилин і даємо масі охолонути.
Тісто розкачуємо й нарізаємо смужками, приблизно по 6 см в ширину. Начинку викладаємо на край смужки й закручуємо, защіплюючи при цьому краї.
Викладаємо пиріжки на деко для запікання. Ставимо пиріжки в розігріту духовку на 25-30 хвилин при температурі 200 градусів.
Дістаємо готові пиріжки з духовки й подаємо до столу, разом з чаєм або компотом.
Пиріжки з слойоного тіста з м'ясом готові. Смачного!
- Дата публикации: 19.12.16 - 15:51
- Добавлен в кулинарную книгу: 0