Тісто на пиріжки в духовці

Якщо ви будете пекти пиріжки в духовці, то краще тісто готувати дріжджове на молоці. Тісто буде еластичним, ніжним а пиріжки будуть пухкі та смачні.

Список ингредиентов

  • борошно пшеничне1 кг
  • молоко500 мл
  • курячі яйця3 шт
  • цукор4 ст. ложки
  • вершкове масло150 г
  • свіжі дріжджі25 г
  • сільза смаком

Способ приготовления

В тепле молоко добавити 2 столові ложки цукру. Потім покласти дріжджі і 4 столові ложки борошна. Все ретельно перемішати, накрити і поставити в тепле місце.

Після того, як опара підніметься вдвічі, додаємо збиті яйця з цукром і маслом.

Поступово додаємо просіяне борошно, сіль і замішуємо тісто. Накриваємо полотенцем ставимо в тепле місце на 2 години.

Тісто на пиріжки в духовці готове. Беремо любу начинку і ліпимо пиріжки. Смачного!