Тісто на пиріжки в духовці
Якщо ви будете пекти пиріжки в духовці, то краще тісто готувати дріжджове на молоці. Тісто буде еластичним, ніжним а пиріжки будуть пухкі та смачні.
Список ингредиентов
- борошно пшеничне — 1 кг
- молоко — 500 мл
- курячі яйця — 3 шт
- цукор — 4 ст. ложки
- вершкове масло — 150 г
- свіжі дріжджі — 25 г
- сіль — за смаком
Способ приготовления
В тепле молоко добавити 2 столові ложки цукру. Потім покласти дріжджі і 4 столові ложки борошна. Все ретельно перемішати, накрити і поставити в тепле місце.
Після того, як опара підніметься вдвічі, додаємо збиті яйця з цукром і маслом.
Поступово додаємо просіяне борошно, сіль і замішуємо тісто. Накриваємо полотенцем ставимо в тепле місце на 2 години.
Тісто на пиріжки в духовці готове. Беремо любу начинку і ліпимо пиріжки. Смачного!
- Дата публикации: 20.12.16 - 10:14
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.