Куряче філе в духовці
Сьогодні ми приготуємо куряче філе в духовці. М'ясо курки буде ніжним та соковитим, коли ми добавимо в раціон твердий сир.
- Основной ингредиент: куриное филе
- Обобщенное название: гарнир
Список ингредиентов
- куряче філе — 500 г
- твердий сир — 250 г
- спеції до курки — за смаком
- соняшникова олія — 2 ст. ложки
- майонез — 50 г
- чорний мелений перець — за маком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Філе нарізаємо на шматки, миємо і сушимо паперовим рушником. Добавляємо сіль, перець, спеції до курки, перемішуємо і залишаємо на 20 хвилин для маринування.
Сир натираємо на крупній терці.
Деко для випікання змазуємо олією і викладаємо промариноване філе.
Верх притрушуємо тертим сиром і поливаємо майонезом.
Ставимо деко випікатися в розігріту духовку на 30-40 хвилин при температурі 180 градусів до золотистого кольору.
Куряче філе в духовці готове. Перед подачею до столу, прикрасьте зеленню. Смачного!
- Дата публикации: 20.12.16 - 13:58
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.