Запечене куряче філе в сметанному соусі
Запечене куряче філе в сметанному соусі можна приготувати, коли ви чекаєте на гостей . Виходить філе дуже смачним та ніжним, з чудовим ароматом. За бажанням у рецепт можна додати будь-які інші спеції та зелень.
- Основной ингредиент: куриное филе
- Обобщенное название: гарнир
Список ингредиентов
- куряче філе — 600 г
- сметана — 250 г
- солодкий перець — 1 шт
- соняшникова олія — за смаком
- горілка — 100 г
- спеції до курки — за маком
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Філе миємо й нарізаємо на шматки, просушуємо. Обсмажуємо на розігрітій сковороді з соняшниковим маслом, на маленькому вогні протягом 10-15 хвилин.
Солодкий перець миємо, чистимо й нарізаємо соломкою.
Додаємо перець на сковороду, наливаємо горілку, додаємо спеції, перчимо та солимо за смаком. Тушимо 5-7 хвилин, помішуючи.
Перекладаємо масу в форму для запікання, додаємо сметану й перемішуємо. Ставимо форму в розігріту духовку на 20 хвилин при температурі 150 градусів і запікаємо до готовності.
Запечене куряче філе в сметанному соусі готове. Смачного!
- Дата публикации: 21.12.16 - 09:47
- Добавлен в кулинарную книгу: 0