Тушена качка в мультиварці
Качка тушена в мультиварці вихидить дуже соковитою і смачною. Вона прикрасить любий святковий стіл, головне правильно підібрати качку і смачно ї приготувати.
Список ингредиентов
- качка — 500 г
- морква — 1 шт
- цибуля — 1 шт
- сметана — 1 стакан
- вершкове масло — 2 ст. ложки
- вода — 1 стакан
- лавровий лист — 2 шт
- чорний перець горошком — за смаком
- петрушка — 1 корінь
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Тушку качки миємо і нарізаємо на рівні кусочки.
Кладемо масло в чашу мультиварки і включаємо режим "Випічка", щоб розігріти.
Кусочки качки кладемо в чашу і обсмажуємо до злегка рум'яного кольору.
Моркву, цибулю, корінь петрушки чистимо, миємо і дрібно кришимо. Добавляємо да м'яса лавровий лист і овочі.
Наливаємо воду і виключаємо програму "Випічка" і включаємо "Тушкування" на 60 хвилин.
Після сигналу вимкнення відкрийте кришку і добавте сметану, сіль, перець і залиште в режимі підігріву на 30 хвилин.
Тушена качка в мультиварці готова. До столу подавайте з зеленню петрушки. Смачного!
- Дата публикации: 21.12.16 - 17:59
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.