Тушена качка в мультиварці

Качка тушена в мультиварці вихидить дуже соковитою і смачною. Вона прикрасить любий святковий стіл, головне правильно підібрати качку і смачно ї приготувати.

  • Основной ингредиент: утка
  • Обобщенное название: гарнир

Список ингредиентов

  • качка500 г
  • морква1 шт
  • цибуля 1 шт
  • сметана1 стакан
  • вершкове масло2 ст. ложки
  • вода1 стакан
  • лавровий лист2 шт
  • чорний перець горошкомза смаком
  • петрушка1 корінь
  • сільза смаком

Способ приготовления

Тушку качки миємо і нарізаємо на рівні кусочки.

Кладемо масло в чашу мультиварки і включаємо режим "Випічка", щоб розігріти.

Кусочки качки кладемо в чашу і обсмажуємо до злегка рум'яного кольору.

Моркву, цибулю, корінь петрушки чистимо, миємо і дрібно кришимо. Добавляємо да м'яса лавровий лист і овочі.

Наливаємо воду і виключаємо програму "Випічка" і включаємо "Тушкування" на 60 хвилин.

Після сигналу вимкнення відкрийте кришку і добавте сметану, сіль, перець і залиште в режимі підігріву на 30 хвилин.

Тушена качка в мультиварці готова. До столу подавайте з зеленню петрушки. Смачного!