Куряче філе з грибами і сиром

Щоб страва була більш смачною і насиченою, ми добавимо до курячого філе гриби і сир. Таке блюдо прикрасить ваш святковий стіл і задовольнить гостей.

Список ингредиентов

  • куряче філе500 г
  • шампіньйони200 г
  • твердий сир200 г
  • сметана200 г
  • вершкове масло2 ст. ложки
  • цибуля1 шт
  • спеції до куркиза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком
  • часник2 зубчика

Способ приготовления

Гриби миємо, чистимо та подрібнюємо ножем. Далі, обсмажуємо на сковороді у вершковому маслі 10 хвилин до готовності. Додаємо сіль та перець за смаком й перемішуємо.

Куряче філе миємо, просушуємо. Розрізаємо на половинки й викладаємо в форму для запікання, солимо та перчимо поверх. Потім, на філе викладаємо смажені гриби.

Цибулю чистимо, нарізаємо кільцями й викладаємо поверх грибів.

Часник подрібнюємо й додаємо до сметани, все перемішуємо, й змазуємо поверх цибулі. Сир натираємо на терці й посипаємо філе.

Ставимо форму в розігріту духовку на 30-40 хвилин при температурі 180 градусів.

Куряче філе з грибами і сиром готове. Перед подачею притрусіть зеленню. Смачного!