
Куряче філе з грибами і сиром
Щоб страва була більш смачною і насиченою, ми добавимо до курячого філе гриби і сир. Таке блюдо прикрасить ваш святковий стіл і задовольнить гостей.
- Основной ингредиент: куриное филе
- Обобщенное название: гарнир
Список ингредиентов
- куряче філе — 500 г
- шампіньйони — 200 г
- твердий сир — 200 г
- сметана — 200 г
- вершкове масло — 2 ст. ложки
- цибуля — 1 шт
- спеції до курки — за смаком
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — за смаком
- часник — 2 зубчика
Способ приготовления
Гриби миємо, чистимо та подрібнюємо ножем. Далі, обсмажуємо на сковороді у вершковому маслі 10 хвилин до готовності. Додаємо сіль та перець за смаком й перемішуємо.
Куряче філе миємо, просушуємо. Розрізаємо на половинки й викладаємо в форму для запікання, солимо та перчимо поверх. Потім, на філе викладаємо смажені гриби.
Цибулю чистимо, нарізаємо кільцями й викладаємо поверх грибів.
Часник подрібнюємо й додаємо до сметани, все перемішуємо, й змазуємо поверх цибулі. Сир натираємо на терці й посипаємо філе.
Ставимо форму в розігріту духовку на 30-40 хвилин при температурі 180 градусів.
Куряче філе з грибами і сиром готове. Перед подачею притрусіть зеленню. Смачного!
- Дата публикации: 21.12.16 - 19:37
- Добавлен в кулинарную книгу: 1
- Нас вже 21233, приєднуйтесь!
- Рецептів на сайті 40344
- знаходити нові рецепти
- створити свою кулінарну книгу
- змагатися в кулінарних конкурсах
- знаходити нових друзів