Фаршировані печериці фаршем

Найкраще смакують гриби з м'ясом. Тож сьогогодні ми Вам прпонуємо приготувати фаршировані печериці фаршем. Така закуска підійде, як для святкового столу, так і до сімейного обіду.

Список ингредиентов

  • печериці300 г
  • курячий фарш100 г
  • соняшникова олія20 г
  • цибуля1 шт
  • сметана100 г
  • твердий сир50 г
  • спеції до куркиза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Беремо свіжі печериці миємо, чистимо і обережно відокремлюємо від ніжки.

Цибулю чистимо, миємо і дрібно кришимо разом із ніжками.

Суміш солимо, перчимо і обсмажуємо на олії до золотистого кольору .

Потім додаємо сметану і тушкуємо 5 хвилин, охолоджуєм.

Фарш солимо, перчимо і на окремій сковорідці протушуємо 10 хвилин.

Шапочки грибів спочатку наповнюємо фаршем а потім сметанною масою.

Деко для випікання змащуємо олією, викладаємо шапочки і ставимо випікатися в розігріту духовку на 20 хвилин при температурі 180 градусів. За 5 хвилин до готовності посипте гриби тертим сиром.

Фаршировані печериці фаршем готові. Смачного!