Фаршировані печериці фаршем
Найкраще смакують гриби з м'ясом. Тож сьогогодні ми Вам прпонуємо приготувати фаршировані печериці фаршем. Така закуска підійде, як для святкового столу, так і до сімейного обіду.
- Основной ингредиент: шампиньоны
- Обобщенное название: закуска
Список ингредиентов
- печериці — 300 г
- курячий фарш — 100 г
- соняшникова олія — 20 г
- цибуля — 1 шт
- сметана — 100 г
- твердий сир — 50 г
- спеції до курки — за смаком
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Беремо свіжі печериці миємо, чистимо і обережно відокремлюємо від ніжки.
Цибулю чистимо, миємо і дрібно кришимо разом із ніжками.
Суміш солимо, перчимо і обсмажуємо на олії до золотистого кольору .
Потім додаємо сметану і тушкуємо 5 хвилин, охолоджуєм.
Фарш солимо, перчимо і на окремій сковорідці протушуємо 10 хвилин.
Шапочки грибів спочатку наповнюємо фаршем а потім сметанною масою.
Деко для випікання змащуємо олією, викладаємо шапочки і ставимо випікатися в розігріту духовку на 20 хвилин при температурі 180 градусів. За 5 хвилин до готовності посипте гриби тертим сиром.
Фаршировані печериці фаршем готові. Смачного!
- Дата публикации: 05.01.17 - 10:23
- Добавлен в кулинарную книгу: 0