Вівсяне печиво по госту

Вівсяне печиво по госту готувати нескладно та швидко. До борошна потрібно добавити вівсяні пластівці і за бажанням родзинки, арахіс тоді смак буде не перевершений.

Список ингредиентов

  • вівсяні пластівці1 стакан
  • цукор1,5 стакана
  • вершкове масло200 г
  • родзинки1 ст. ложка
  • кориця1 чайна ложка
  • мед1 ст. ложка
  • вода0,5 стакана
  • ванільний порошокдрібка
  • сільдрібку
  • сода харчовадрібка

Способ приготовления

До масла кімнатної температури додаємо цукор, корицю, ванілін і все ретельно перемішуємо виделкою.

Родзинки промиваємо теплою водою, перекладаємо в блендер і подрібнюємо. Добавляємо родзинки до суміші і перемішуємо.

Потім всипаємо подрібнені блендером вівсяні пластівці і гарненько перемішуємо.

Воду нагріваємо до температури 80 градусів, засипаємо сіль і перемішуємо до розчинення. Беремо половину води добавляємо в суміш і ретельно перемішуємо.

В тісто наливаємо мед і вмішуємо.

В просіяне борошно добавляємо соду і засипаємо в суміш. Добавляємо решту води і замішуємо м'яке тісто.

Розкатуємо тісто товщиною 9 міліметрів і звичайним стаканом робимо кружечки. Перекладаємо на деко застелене пергаментним папером і ставимо випікатися в розігріту духовку на 15-20 хвилин при температурі 200 градусів.

Вівсяне печиво по госту готове. Смачного!