Жарені пиріжки з капустою на олії
Жарені пиріжки з капустою на олії, виходять дуже смачними та апетитними. Приготувавши їх за цим рецептом, вони на довго залишяться м'якими і їх зручно брати з собою для перекусу.
Список ингредиентов
- капуста — 500 г
- борошно пшеничне — 2 стакани
- вершкове масло — 50 г
- курячі яйця — 2 шт
- кефір — 200 мл
- цукор — 1 ст. ложка
- соняшникова олія — 200 г
- сухі дріжджі — 5 г
- томатна паста — 1 ст. ложка
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Капусту шаткуємо і викладаємо на розігріту сковороду, добавляємо воду і тушимо 40 хвилин до м'якості.
Потім добавляємо томатну пасту, солимо, перчимо за смаком перемішуємо і охолоджуємо.
До кефіру кімнатної температури додаємо цукор, сіль, дріжджі перемішуємо залишаємо в теплому місці на 10 хвилин.
Потім додаємо вершкове масло, яйце і ретельно перемішуємо до однорідності.
Поступово додаємо просіяне борошно і замішуємо м'яке тісто. Накриваємо полотенцем і ставимо в тепле місце на 30 хвилин, щоб підійшло.
Тісто розділяємо на невеликі шматки, накладаємо начинку і ліпимо пиріжки. Обсмажуємо на олії з обох боків до золотистого кольору.
Жарені пиріжки з капустою на олії готові. До столу подавати теплими. Смачного!
- Дата публикации: 06.01.17 - 12:26
- Добавлен в кулинарную книгу: 0