Жарені пиріжки з капустою на олії

Жарені пиріжки з капустою на олії, виходять дуже смачними та апетитними. Приготувавши їх за цим рецептом, вони на довго залишяться м'якими і їх зручно брати з собою для перекусу.

Список ингредиентов

  • капуста500 г
  • борошно пшеничне2 стакани
  • вершкове масло50 г
  • курячі яйця2 шт
  • кефір200 мл
  • цукор1 ст. ложка
  • соняшникова олія200 г
  • сухі дріжджі5 г
  • томатна паста1 ст. ложка
  • сільза смаком

Способ приготовления

Капусту шаткуємо і викладаємо на розігріту сковороду, добавляємо воду і тушимо 40 хвилин до м'якості.

Потім добавляємо томатну пасту, солимо, перчимо за смаком перемішуємо і охолоджуємо.

До кефіру кімнатної температури додаємо цукор, сіль, дріжджі перемішуємо залишаємо в теплому місці на 10 хвилин.

Потім додаємо вершкове масло, яйце і ретельно перемішуємо до однорідності.

Поступово додаємо просіяне борошно і замішуємо м'яке тісто. Накриваємо полотенцем і ставимо в тепле місце на 30 хвилин, щоб підійшло.

Тісто розділяємо на невеликі шматки, накладаємо начинку і ліпимо пиріжки. Обсмажуємо на олії з обох боків до золотистого кольору.

Жарені пиріжки з капустою на олії готові. До столу подавати теплими. Смачного!