Мариновані шампіньйони
Мариновані шампіньйони - це найкраща закуска для будь-якого столу. Шампіньйони виходять смачними та ароматними. Та й на приготування їх непотрібно багато часу.
- Основной ингредиент: шампиньоны
- Обобщенное название: закуска
Список ингредиентов
- шампіньйони — 500 г
- вода — 5 ст. ложок
- оцет — 2 ст. ложки
- чорний перець горошком — 7 шт.
- лавровий лист — 3 шт
- соняшникова олія — 5 ст. ложок
- цукор — 1 чайна ложка
- часник — 3 зубочки
- сіль — 1 чайна ложка
Способ приготовления
Шампіньйони миємо і якщо гриби великі розрізаємо навпіл.
Часник чистимо, миємо і нарізаємо дольками.
Перекладаємо гриби і часник в каструлю.
Добавляємо воду, олію, оцет, сіль, цукор, перець, лавровий лист перемішуємо і ставимо на вогонь. Доводимо до кіпіння і варимо 3-4 хвилини на маленькому вогні. Потім ставимо в холодне місце на 3 години.
Мариновані шампіньйони готові. Смачного!
- Дата публикации: 07.01.17 - 10:41
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.