Мариновані шампіньйони

Мариновані шампіньйони - це найкраща закуска для будь-якого столу. Шампіньйони виходять смачними та ароматними. Та й на приготування їх непотрібно багато часу.

Список ингредиентов

  • шампіньйони500 г
  • вода5 ст. ложок
  • оцет2 ст. ложки
  • чорний перець горошком7 шт.
  • лавровий лист3 шт
  • соняшникова олія5 ст. ложок
  • цукор1 чайна ложка
  • часник3 зубочки
  • сіль1 чайна ложка

Способ приготовления

Шампіньйони миємо і якщо гриби великі розрізаємо навпіл.

Часник чистимо, миємо і нарізаємо дольками.

Перекладаємо гриби і часник в каструлю.

Добавляємо воду, олію, оцет, сіль, цукор, перець, лавровий лист перемішуємо і ставимо на вогонь. Доводимо до кіпіння і варимо 3-4 хвилини на маленькому вогні. Потім ставимо в холодне місце на 3 години.

Мариновані шампіньйони готові. Смачного!