Грибна підлива на сметані

Грибна підлива дуже смачна і готувати її нескладно та швидко. Та коли ми добавимо сметану, то вона буде ніжною та більш насиченою.Така підлива найкраще смакуватиме з картопляним пюре.

Список ингредиентов

  • гриби150 г
  • сметана 300 мл
  • борошно пшеничне1 ст. ложка
  • вершкове масло50 г
  • цибуля1 шт
  • соняшникова олія5 ст. ложок
  • сільза смаком

Способ приготовления

Гриби миємо під проточною водою, чистимо й нарізаємо на шматки.

Цибулю чистимо, нарізаємо на кубики й обсмажуємо на олії до золотистого кольору. Далі, додаємо гриби, обсмажуємо все хвилин 10-15 під закритою кришкою.

На іншій сковороді розтоплюємо вершкове масло й додаємо борошно, все перемішуємо. Добавляємо сметану, ретельно перемішуємо. Готуємо соус на маленькому вогні, постійно помішуючи, не доводячи до кипіння.

Додаємо до соусу гриби з цибулею, перемішуємо й готуємо ще хвилин 3-4.

Грибна підлива на сметані готова. Смачного!