Підлива з шампіньйонів і сметани

Підлива з шампіньйонів і сметани готується швидко. На смак вона виходить смачною та соковитою з неабияким ароматом. Така підлива підійде до картопляного пюре.

Список ингредиентов

  • шампіньйони500 г
  • сметана 200 г
  • цибуля 2 шт
  • спеції до грибівза смаком
  • соняшникова олія20 г
  • чорний мелений перецьза маком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Шампіньйони чистимо, миємо й нарізаємо на шматки.

Далі, обсмажуємо на соняшниковій олії на протязі 4-5 хвилин.

Цибулю чистимо, миємо, подрібнюємо ножем й додаємо до грибів на сковороду і все ретельлн6о перемішуємо.

Потім обсмажуємо ще декілька хвилин, додаємо сметану, спеції, сіль та перець. Знову все змішуємо, закриваємо кришкою й тушкуємо 20-25 хвилин.

Підлива з шампіньйонів і сметани готова. Смачного!