Пісне вівсяне печиво

Щоб вівсяне печиво було пісним слід знати два моменти. По-перше тісто готується на маргарині рослинного походження. А по-друге замість цукру можна викоритстати мед.

Список ингредиентов

  • маргарин50 г
  • борошно пшеничне6 ст. ложок
  • вівсяні пластівці200 г
  • мед2 ст. ложки
  • вода4 ст. ложки
  • сода1 чайна ложка
  • корицяза смаком
  • сільдрібка

Способ приготовления

До розтопленого маргарину додаємо мед, корицю, сіль і все ретельно перемішуємо.

Вівсяні пластівці перемішуємо блендером, добавляємо до суміші з маргарину і ретельно змішуємо.

Потім до суміші додаємо просіяне борошно, соду, воду і замішуємо м'яке та еластичне тісто.

З тіста формуємо невеличкі кульки і розкатуємо товщиною близько 1 сантиметра.

Викладаємо на деко застелене папером для випічки. Ставимо випікатися в розігріту духовку на 20 хвилин при температурі 200 градусів до рум'яності. Після випікання випічку охолоджуємо, тільки тоді печиво буде розсипчастим та хрустким.

Пісне вівсяне печиво готове. Смачного!