Пісне вівсяне печиво
Щоб вівсяне печиво було пісним слід знати два моменти. По-перше тісто готується на маргарині рослинного походження. А по-друге замість цукру можна викоритстати мед.
- Основной ингредиент: овсяные хлопья
- Обобщенное название: печенье
Список ингредиентов
- маргарин — 50 г
- борошно пшеничне — 6 ст. ложок
- вівсяні пластівці — 200 г
- мед — 2 ст. ложки
- вода — 4 ст. ложки
- сода — 1 чайна ложка
- кориця — за смаком
- сіль — дрібка
Способ приготовления
До розтопленого маргарину додаємо мед, корицю, сіль і все ретельно перемішуємо.
Вівсяні пластівці перемішуємо блендером, добавляємо до суміші з маргарину і ретельно змішуємо.
Потім до суміші додаємо просіяне борошно, соду, воду і замішуємо м'яке та еластичне тісто.
З тіста формуємо невеличкі кульки і розкатуємо товщиною близько 1 сантиметра.
Викладаємо на деко застелене папером для випічки. Ставимо випікатися в розігріту духовку на 20 хвилин при температурі 200 градусів до рум'яності. Після випікання випічку охолоджуємо, тільки тоді печиво буде розсипчастим та хрустким.
Пісне вівсяне печиво готове. Смачного!
- Дата публикации: 08.01.17 - 13:15
- Добавлен в кулинарную книгу: 0