Пиріг з мясом

Пиріг з м'ясом готувати не так вже й складно. Тісто можна взяти листкове а для начинки взяти фарш. Пиріг виходить смачним та насиченим і чудово прикрасить ваш святковий стіл.

  • Основной ингредиент: фарш
  • Обобщенное название: пирог

Список ингредиентов

  • листково-дріжджове тісто600 г
  • фарш400 г
  • цибуля 1 шт
  • приправа до м'ясаза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза маком
  • соняшникова олія20 г
  • курячі яйця1 шт

Способ приготовления

Беремо цибулю чистимо, миємо і подрібнюємо ножем.

На гарячу сковороду з олією викладаємо фарш солимо, перчимо, добавляємо цибулю ретельно перемішуємо і тушкуємо 10 хвилин.

Листкове тісто розкачуємо і розділяємо на дві однакові частини. На одну викладаємо начинку іншою частиною тіста накриваємо і добре защіплюємо краї. Змазуємо пиріг збитим яйцем.

Деко для випікання застилаємо пергаментом і викладаємо пиріг. Ставимо пиріг в духовку на 25-30 хвилин при температурі 180 градусів.

Пиріг з м'ясом готовий. Подавати до столу краще теплим. Смачного!