Тушкована качка
На свято завжди готують щось особливе і обов'язково м'ясну страву. Сьогодні ми Вам пропонуємо пиготувати соковиту та смачну тушковану качку.
Список ингредиентов
- качка — 1 шт
- яблука — 4 шт
- соняшникова олія — 50 мл
- спеції до качки — за смаком
- вода — 500 мл
- лавровий лист — 3 шт
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Беремо тушку качки миємо і витираємо паперовим рушником. Намазуємо качку спеціями, перцем, сіллю. Залишаємо тушку в холодильнику на 1 годину для маринування.
Яблука миємо, чистимо і нарізаємо на великі шматки.
Начиняємо качку яблуками, зашиваємо і перекладаємо в утятницю.
Потім наливаємо воду, додаємо сіль, лавровий лист і тушимо 1 годину на газу, на маленькому вогні.
Після того, як качка звариться, підсмажуємо її на олії з обох боків до золотистого кольору.
Тушкована качка готова. Подавати до столу гарячою. Смачного!
- Дата публикации: 09.01.17 - 19:18
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.