Овочі на мангалі

З овочів можна готувати нетільки салати але й можна запікати на вогні. Така смачна та апетитна закуска, чудово підійде для відпочинку на природі.

Список ингредиентов

  • кабачки2 шт
  • цибуля2 шт
  • солодкий перець2 шт
  • лимон1 шт
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза маком

Способ приготовления

Перець миємо, розрізаємо, видаляємо серцевину і нарізаємо на дольки.

Кабачки миємо і нарізаємо на невелички пластини.

Цибулю чистимо і нарізаємо великими кільцями.

Всі нарізані овочі перекладаємо у пакет солимо, перчимо і приправляємо лимонним соком. Все ретельно перемішуємо, щільно зав'язуємо пакет і залишаємо маринуватися на 5-6 годин.

Мариповані овочі перекладаємо на решітку мангала, щільно один до одного. Підсмажуємо овочі на вогні з обох боків до золотистого кольору.

Овочі на мангалі готові. Смачного!