Пісна грибна підлива

Пісна грибна підлива- це дуже оригінальне блюдо, яке може спокійно замінити м'ясну страву. Підлива виходить ситна та смачна, її можна подавати до святкового столу разом з картоплею та рисом.

Список ингредиентов

  • шампіньйони300 г
  • цибуля2 шт
  • грибні кубики1 шт
  • соняшникова олія7 ст. ложок
  • борошно пшеничне2 ст. ложки
  • вода1 л
  • морква1 шт
  • сільза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком

Способ приготовления

Цибулю чистимо і подрібнюємо ножем на кубики.

Моркву миємо, чистимо і натираємо на терці.

На розігріту сковороду з олією викладаємо цибулю з морквою й обсмажуємо протягом 5-7 хвилин.

Гриби нарізаємо на кубики й додаємо до моркви з цибулею. Накриваємо сковороду кришкою й тушкуємо 20 хвилин.

До води додаємо борошно й змішуємо. Вливаємо суміш у сковороду, солимо й перчимо за смаком. Все перемішуємо та готуємо 10 хвилин під кришкою.

Пісна грибна підлива готова. Смачного!