Тушена качка в духовці

Щоб качка була соковитою та смачною? Ми пропонуємо приготувати її в духовці в утятниці, способом тушкування. М'ясо виходить набагато сочнішим та апетитнішим, така страва неодмінно прикрасить ваш святковий стіл.

  • Основной ингредиент: утка
  • Обобщенное название: гарнир

Список ингредиентов

  • качка1 шт
  • яблука5 шт
  • вода600 мл
  • спеції до качкиза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком
  • соняшникова олія60 мл
  • лавровий лист2 шт
  • сільза смаком

Способ приготовления

Беремо готову тушку качки миємо і витираємо паперовим рушником. Намазуємо її спеціями, перцем, сіллю і залишаємо в холодильнику для маринування на 1 годину.

Яблука миємо, чистимо і нарізаємо великими шматками.

Начиняємо тушку яблуками, зашиваємо і перекладаємо в утятницю. Наливаємо воду додаємо сіль, лавровий лист і тушимо 1 годину на маленькому вогні.

Після того, як качка звариться підсмажте її на олії з обох боків до золотистого кольору.

Тушена качка в духовці готова. Подавати до столу гарячою.Смачного!