Тушена качка в духовці
Щоб качка була соковитою та смачною? Ми пропонуємо приготувати її в духовці в утятниці, способом тушкування. М'ясо виходить набагато сочнішим та апетитнішим, така страва неодмінно прикрасить ваш святковий стіл.
Список ингредиентов
- качка — 1 шт
- яблука — 5 шт
- вода — 600 мл
- спеції до качки — за смаком
- чорний мелений перець — за смаком
- соняшникова олія — 60 мл
- лавровий лист — 2 шт
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Беремо готову тушку качки миємо і витираємо паперовим рушником. Намазуємо її спеціями, перцем, сіллю і залишаємо в холодильнику для маринування на 1 годину.
Яблука миємо, чистимо і нарізаємо великими шматками.
Начиняємо тушку яблуками, зашиваємо і перекладаємо в утятницю. Наливаємо воду додаємо сіль, лавровий лист і тушимо 1 годину на маленькому вогні.
Після того, як качка звариться підсмажте її на олії з обох боків до золотистого кольору.
Тушена качка в духовці готова. Подавати до столу гарячою.Смачного!
- Дата публикации: 12.01.17 - 09:06
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 1)
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.